FIRST LEGO® League SPIKE™ Prime startsett

FIRST LEGO® League SPIKE™ Prime startsett

6 100,00 kr (4 880,00 kr eksl. mva)

Hva er FIRST® LEGO® League Challenge?

FIRST® LEGO® League: Challenge er en kunnskaps- og teknologikonkurranse som strekker seg over en arbeidsperiode på 8 uker. Den har som mål å inspirere barn og unge i alderen 10-16 år til å bli morgendagens ingeniører, forskere og problemløsere

Kvantumsrabatt: Trenger du flere sett til skolen din? Rabattsats finner du i tabellen nedenfor.

LEGO® Education SPIKE™ Prime

LEGO® Education SPIKE™ Prime er en utmerket start for deg som ikke er kommet i gang med programmering i klasserommet enda.

Dessverre så er det en til to ukers leveringstid på dette produktet.

LEGO® Education SPIKE™ Prime Utvidelsessett

Bygg større og mer avanserte roboter!

 

På lager

AntallRabatt per stk
5 - 9 10%
10 + 15%
SKU FLL45678/45681 Kategorier ,

Hva er FIRST® LEGO® League Challenge?

FIRST® LEGO® League: Challenge er en kunnskaps- og teknologikonkurranse som strekker seg over en arbeidsperiode på 8 uker. Den har som mål å inspirere barn og unge i alderen 10-16 år til å bli morgendagens ingeniører, forskere og problemløsere. I løpet av arbeidsperioden vil deltagerne oppleve utforskertrang og skaperglede, sette egne ideer ut i livet, og lære seg å programmere. FIRST® LEGO® League er godt forankret i læreplanen, og er i tillegg en god måte å arbeide med klassemiljøet. Derfor kommer de fleste lagene våre fra skoler. Arbeidsmetoden gjør at en jobber med store deler av den overordnede læreplanen, og årets tema dekker et bredt utvalg kompetansemål fra flere fag. Du kan lese mer om FLL i skolen her.

LEGO® Education SPIKE™ Prime er en flott løsning for å lære programmering i skolen. SPIKE Prime kombinerer LEGO klosser, programmering, teknologi og design på en inspirerende og lærerrik måte.

LEGO® Education SPIKE™ Prime passer perfekt til STEAM-undervisning for elever fra 6.-8. trinn. SPIKE Prime-settet kombinerer fargerike LEGO klosser, brukervennlig maskinvare og intuitivt dra-og-slipp koding. Programmeringsspråket som benyttes i programvaren er Scratch. SPIKE Prime vil utfordre elevene til å tenke kritisk, finne løsninger knyttet til kjente utfordringer gjennom lek og læring.

Fra enkle prosjekter til ubegrensede designmuligheter vil SPIKE Prime hjelpe elevene til å få grunnleggende kunnskaper innenfor STEAM, som kreves for å møte kompetansekravene i fagplanen.

Selve hjertet til SPIKE Prime, er den programmerbare huben. Den avanserte og brukervennlige enheten har 6 inndata-/utdataporter, 5×5 lysmatrise, Bluetooth-tilkobling, høyttaler, 6-aksers gyrosensor og et oppladbart batteri, som lades opp via USB kabelen som følger med.

SPIKE Prime inneholder motorer og sensorer som, sammen med en rekke fargerike LEGO klosser, lar elevene selv designe og bygge morsomme roboter, dynamiske enheter og interaktive modeller, samtidig som de lærer.

Huben leveres med mange tilkoblingspunkter, motorer og sensorer. Settet leveres med nye større deler som betyr at elevene bruker mindre tid på å bygge og mer på å lære.

Oppbevaingsboksen leveres med 2 sorteringsbrett, som betyr at det tar mindre tid å klargjøre og rydde opp, samtidig som de mindre brettene er ideelle når det er liten bordplass.

Med LEGO® Education SPIKE ™ Prime har du virkelig muligheten til å sette fart på STEAM-undervisningen for hele klassen!

Du starter med helt enkle leksjoner og jobber videre med å utvikle egne design. Med SPIKE Prime blir alle engasjert, uansett hvilket nivå man er på. Man lærer å tenke kritisk, analysere data, og løse komplekse oppgaver knyttet til den virkelige verden.

SPIKE Prime vil passe godt inn i læreplanen din gjennom 4 ulike standardjusterte emner:

Oppfinnelsesgjengen – Naturfag, teknologi og matematikk: Finne opp ting? Fikse ting? Hjelpe andre med gode ideer? La elevene finne opp egne design, feilsøke, videreutvikle og til slutt ende opp med et ferdig produkt.

Starte opp en bedrift – Naturfag, teknologi, matematikk og informatikk: I denne modulen legger man opp til at elevene skal planlegge, designe, bygge og kode et produkt dersom du har en forretningside. Hva med å lage et system som sorterer avfall? Eller hva med å lage et system som sorterer post på arbeidsplassen. Her er det bare fantasisen som setter grenser.

«Life Hack»: Er det noen rundt oss som kan ha nytte av litt hjelp? Foreksempel til trening eller kanskje å planlegge fritiden? I Life Hack modulen kan man undersøke å forske på hva man kan bruke data man finner i skyen til. Huben som følger med har forbindelse til YR.no, og kan hente ned værdata. Hva med å lage en robot som kan bruke disse datene i skyen til noe?

Konkurranseklar: Spike Prime kan brukes dersom man skal delta i FIRST Lego League

Vil du bygge større og mer avanserte roboter, kan du kombinere grunnsettet med SPIKE Prime utvidelsessett.

Les mer om de ulike undervisningsemnene ved å laste ned programvaren. Du finner også en rekke leksjonsplaner som gir god inspirasjon for hvordan du kan planlegge din undervisning.

De ulike modulene vil kobles direkte til pensum, og er utformet for å øke elevenes interesse for programmering, koding, algoritmer, teknologi og design. Hver modul inneholder 6-8 timers undervisning. Og man skal kunne gjøre en aktivitet innenfor en skoletime på 45 minutter.

Her får du vite mer om mulighetene SPIKE Prime gir i undervisningen.

LEGO® Education SPIKE™ Prime Utvidelsessett 

Hopp inn i en spennende verden av robotikkonkurranser med utvidelsessettet LEGO® Education SPIKE™ Prime. Med 603 elementer inkludert store hjul, tannhjul, fargesensor og en stor motor. Utvidelsessettet til settet SPIKE Prime (45678) gir deg over 10 timer med målrettet STEAM-læring. Settet utfordrer elever fra 6.-8. trinn og lærere til å bygge mer avanserte modeller. Vurderer du å delta i FIRST LEGO League, anbefaler vi å ta i bruk utvidelsessettet i tillegg til grunnsettet. På den måten kan du bygge større og mer avanserte roboter.

 

Læringsfokus:

 • Få grunnleggende kompetanse om hvordan en designprosess foregår
 • Utvikle ferdigheter i samarbeid ved å bygge en konkurranserobot
 • Test og finpuss programmer systematisk
 • Bruke ferdigheter i problemløsning og fullfør oppdragene knyttet til
  robotkonkurransen 
 • Lær kritisk tenking utvikle ferdigheter for morgendagens jobber.

https://education.lego.com/en-us/products/lego-education-spike-prime-set/45678#product

 

SPIKE Prime grunnsett inneholder:
 • Solid oppbevaringsboks med sorteringsbrett, programmerbar hub, distansesensor, kraftsensor, fargesensor, stor motor, 2 middels motorer og over 500 LEGO® Technic elementer i flotte farger!
 • Den programmerbare huben har en 5x5 lysmatrise, 6 inndata-/utdataporter, integrert gyrosensor, høyttaler, Bluetooth-tilkobling og oppladbart batteri.
 • Spike Prime programmeres i Scratch og passer for nettbrett og datamaskiner. Spike Prime gir mange muligheter til å lære mer om variabler, matriser og skydata.
LEGO® Education SPIKE™ Prime-Utvidelsessett inneholder:• LEGO® Technic elementer og systemelementer i en frisk fargepalett, inkludert 2 store hjul, buede tannhjul, stor motor og en fargesensor. • For å bruke tilleggssettet må du også ha SPIKE™ Prime Grunnsett med programvare 
FIRST® LEGO® League: Challenge er en kunnskaps- og teknologikonkurranse som strekker seg over en arbeidsperiode på 8 uker. Den har som mål å inspirere barn og unge i alderen 10-16 år til å bli morgendagens ingeniører, forskere og problemløsere. I løpet av arbeidsperioden vil deltagerne oppleve utforskertrang og skaperglede, sette egne ideer ut i livet, og lære seg å programmere. FIRST® LEGO® League er godt forankret i læreplanen, og er i tillegg en god måte å arbeide med klassemiljøet. Derfor kommer de fleste lagene våre fra skoler. Arbeidsmetoden gjør at en jobber med store deler av den overordnede læreplanen, og årets tema dekker et bredt utvalg kompetansemål fra flere fag.Du kan lese mer om FIRST LEGO League i skolen her.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Vi anbefaler også

 • Salg! Quick View

  Challengesett 2021

  920,00 kr Velg alternativ
 • LEGO® Education SPIKE™ Prime Utvidelsessett

  1 460,00 kr (1 168,00 kr eksl. mva) Kjøp
 • LEGO® Education SPIKE™ Prime

  4 640,00 kr (3 712,00 kr eksl. mva) Kjøp