Exploresett 2021

Salg!

Exploresett 2021

Vennligst velg hvilket land du bestiller fra.

140 NOK (175 NOK inkl. mva)

Tomt på lager

SKU 45817 Kategorier ,

Beskrivelse

FIRST® LEGO® League Explore er et kunnskaps- og teknologikonsept som introduserer barn i alderen 6-9 år til en spennende verden av vitenskap og teknologi.

I midten av september slippes årets FIRST® LEGO® League Explore-oppdrag – CARGO CONNECT. 

Deltakerne skal forske på en utfordring fra virkeligheten, og forsøke å finne en løsning på denne. Her skal fantasien utfordres, det skal forskes og tenkes kritisk. Veiledet av en voksen, lærer eller foreldre, skal barna også lage en LEGO®-modell ved bruk av et Exploreseet (et spesialdesignet LEGO-sett som er laget til årets oppdrag) og LEGO Education WeDo 2.0. På turneringsdagen skal lagene presentere modellen og det de har forsket på foran dommere. Alle får diplom og medaljer og alle er vinnere! 

For å delta i FIRST LEGO League Explore behøver dere følgende utstyr: 

FIRST® LEGO® League Explore er et kunnskaps- og teknologikonsept som introduserer barn i alderen 6-9 år til en spennende verden av vitenskap og teknologi. Les mer om FIRST® LEGO® League Explore Etter oppdragsslipp har lagene 8 uker å arbeide med prosjektet på, før de deltar på en regional turnering. I Skandinavia har vi mer enn 20 turneringsbyer som lagene kan delta i. Turneringsbyer Årets oppdrag

Tilleggsinformasjon

Vekt 1,580 kg
Dimensjoner 30 × 30 × 20 cm