LEGO® Education SPIKE™ Essential

LEGO® Education SPIKE™ Essential

3 470,00 kr (2 776,00 kr eksl. mva)

Kvantumsrabatt: Trenger du flere sett til skolen din? Rabattsats finner du i tabellen nedenfor.
Antall Rabatt per stk
5 - 100 10%
SKU 45345 Kategori

NYHET! LEGO® Education SPIKE ™ Essential – Nytt programmeringskonsept for småtrinnet!

Kom i gang med programmering på småtrinnet med nyheten SPIKE Essential fra LEGO® Education!  Med dette konseptet kan du velge mellom å bruke enklere ikonbasert programmering eller Scratch ordblokker. Elevene dine vil utvikle kreative løsninger gjennom prøving og feiling, mens de samarbeider om å løse meningsfulle og engasjerende oppgaver. SPIKE™ Essential leveres med en egen app, hvor du også får tilgang til søster – konseptet SPIKE™ Prime. I samme appen får du tilgang til søster-konseptet SPIKE Prime som er utviklet for mellomtrinn, ungdomsskole og videregående skole. Fordelen med det, er at når man er ferdig med småtrinnet, så kan man gå over til SPIKE™ Prime, og allerede være godt kjent med programmering.

Hva gir LEGO® Education SPIKE™ Essential deg som er lærer?

For deg som ikke er kommet i gang med programmering på småtrinnet, er SPIKE™ Essential en utmerket løsning å starte med. SPIKE™ Essential er et tilrettelagt og komplett undervisningskonsept for de minste elevene og bidrar til at du som lærer kan gjøre undervisningen i naturfag og matematikk mer aktiv, praktisk og engasjerende. Elevene jobber med hverdagslige temaer, blir kjent med små minifigurer med ulike personligheter, samt bruker LEGO klosser og programmering til å løse ulike oppgaver gjennom historiefortelling. Som lærer vil du se at oppgavene vil oppleves meningsfulle, og elevene vil glede seg over å mestre samtidig som de jobber praktisk og sosialt i grupper med leken problemløsning.

Med en fleksibel innebygget hjelpefunksjon og et godt utviklet opplæringsprogram gjør løsningen det enkelt for deg som er lærer å komme deg i gang og sette deg inn de ulike emnene, samt å utvikle din faglige kompetanse videre.

Ved å kombinere SPIKE™ Essential med  BricQ Motion Essential, får du tilgang til flere hverdagslige utfordringer som vil kunne gi elevene timesvis med engasjerende læring.

Hva lærer elevene?

Med SPIKE™ Essential får elevene jobbe i små grupper med de ulike leksjonene som er basert på kjente tema. De praktiske oppgavene er utviklet slik at elevene skal få økt både sine lese- og skriveferdigheter, matematiske ferdigheter og evne til samarbeid og kommunikasjon.

SPIKE™ Essential kombinerer ikon- og blokkoding i Scratch med enkel maskinvare. Med løsningen følger det med en intelligent programmerbar hub, motor, en lys-matrise og en fargesensor, for å gi liv til de ulike modellene som skal bygges og programmeres. Elevene utvikler kreative løsninger gjennom prøving og feiling, mens de samarbeider i grupper med andre elever.

Løsningen er bygget opp slik at elevenes kunnskaper og ferdigheter som forbereder dem til videre skolegang. Leksjonene kan gjennomføres med enkel ikonbasert programmering de første årene, og deretter kan kompetansen bygges på videre ved bruk av ordblokker i Scratch. Det ryddige oppsettet i programvaren gjør det enkelt å legge opp tilpassede økter for småtrinnet.

SPIKE™ Essential brukes også i FIRST® LEGO® League Explore, en verdensomspennende konkurranse i robotteknologi.

Hvilke fag kan LEGO® Education SPIKE™ Essential inngå i?

Undervisningskonseptet bidrar til å hjelpe barnas helhetlige utvikling ved at det kombinerer lesing og skriving, matematikk og sosial-emosjonell læring med gode tilpassede leksjoner basert på teknologi, naturfag og ingeniørvitenskap.

Hva er i esken?

Programvare

SPIKE™ Essential leveres med en egen app, som du laster ned via nettsiden til LEGO Education hvor du også får tilgang til søster - konseptet SPIKE™ Prime som er utviklet for ungdoms- og mellomtrinnet, i tillegg til videregående. System krav: macOS
 • 1.5 GHz Intel® Core Duo processor - or equivalent or better
 • 4 GB RAM
 • 2 GB available storage space
 • Bluetooth 4.0 or above
Operating System
 • macOS Mojave 10.14 or newer
Internet Connection Your device will need an internet connection in order to:
 • Download updates and in-app content
 • Access teacher support material
 • Use certain programming features (such as live weather data)
Last ned programvare til LEGO® Education SPIKE™ Essential

Inspirasjon

Leksjonsplaner

Løsningen inkluderer også en rekke ferdigutviklede leksjonsplaner. Alle SPIKE™ Essential-leksjonene er systematisk utformet og inneholder også en innebygd hjelpefunksjon som bidrar til at elevene utvikler sin kompetanse på en god måte.Det betyr at du som er lærer slipper å bruke masse tid til forberedelser. Du kan ta løsningen i bruk med det samme. Alle leksjonsplanene møter målene i læreplanen.   SPIKE Essential læreplanemnene er utviklet rundt historiebasert problemløsing med velkjente temaer, som elevene lett kjenner seg igjen i.
 • Leksjonsplaner for 50 timer med innhold
 • Klargjørings- og introduksjonsmateriale
 • Støtte for implementering i klasserommet
 • Vurderingsverktøy
 • Selvstyrt faglig utvikling
 • Ressurser for hybridlæring
TILPASSEDE LEKSJONER
 • To emner for yngre elever på barnetrinnet
 • Tre emner for eldre elever på barnetrinnet
 • 1 «konkurranseemne»
Last ned leksjonsplaner til LEGO® Education SPIKE™Essential
Vekt 1.950 kg
Dimensjoner 44 × 32 × 18 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Vi anbefaler også

Rull til toppen