LEGO® Education Dyr

LEGO® Education Dyr

1 700,00 kr (1 360,00 kr eksl. mva)

Introduser barn for det magiske dyreriket!

Tilgjengelighet På lager

SKU 45029 Kategori
LEGO® Education Dyr 

Settet er den perfekte måten å la barnehagebarn utforske den fantastiske dyreverden på. Settet er utviklet for å lære barna i barnehagen om ulike dyrearter og til å lære hva dyr trenger for å overleve og hvor forskjellige de er. Et Kom i gang-kort med fem aktivitetsideer er også inkludert for å fremme barnas ferdigheter for det 21. århundre, som sosial og emosjonell utvikling og tidlig matematiske kunnskaper, i et trygt og lekende læringsmiljø. Dette settet er et flott supplement til andre løsninger utviklet for barnehagen, for eksempel settet Min XL-verden.

Hent inspirasjon til aktiviteter

Aktivitetskortene hjelper deg å introdusere Dyre-settet. Aktivitetene er laget for å gjøre barna kjent med settet. Når du har fullført disse aktivitetene, kan du lage flere morsomme opplevelser ved å kombinere Dyre-settet med andre løsninger fra LEGO® Education.

 

LEGO® Education Dyr  inneholder:
  • 91 LEGO® DUPLO® klosser, en samling av 40 ville dyr, husdyr og kjæledyr, for eksempel en elefant, isbjørn, hval og fisk.
  • Fire tosidige inspirasjonskort med åtte forskjellige dyrehabitater, som savanne, skog og undervannsverden. Disse er med  for å hjelpe barn å forstå hvor dyrene lever, hva de trenger for å overleve, og hvordan de skiller seg fra hverandre.
  • Kom i gang-kort med fem ideer for morsomme læringsaktiviteter introduserer barn for dyr og deres habitater. Samtidig som de diskuterer hvordan de tar vare på dem, blir de introdusert for tidlig matematikk, sortering og kategorisering.
Vekt1,800 kg
Dimensjoner54 × 29 × 12 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.