LEGO® Education Mennesker

LEGO® Education Mennesker

1 080,00 kr (864,00 kr eksl. mva)

 

La barn utforske samfunn, kulturer og familie!

SKU 45030 Kategori

Med LEGO® Education Mennesker kan barnehagebarn utforske flere ulike  roller og ansvar man har i familier, lokalsamfunn og kulturer.

Dette settet med 44 deler inneholder 26 LEGO DUPLO® figurer, alt fra familiemedlemmer, som barn, foreldre og besteforeldre, til yrker som lege, politimann, kokk og lærer. Tilbehør som et kamera, hårbørste, gitar, koffert og en rullestol, oppmuntrer barna til å lage morsomme rollespill, samtidig som de kan diskutere og reflektere over alder, kjønn, relasjoner og hva som gjør mennesker unike.

Et Kom i gang-kort med 5 ideer for læring gjennom lek er også inkludert, for å hjelpe lærerne med å få mest mulig ut av aktivitetene.

Aktivitetskortene hjelper deg å introdusere settet med mennesker til barna. Aktivitetene er laget for å gjøre barna kjent med settet. Når du har fullført disse aktivitetene, kan du skape flere morsomme opplevelser ved å kombinere disse menneskefigurene med andre materialer fra LEGO® Education.

Læringsfokus:

Fremme barnas sosiale, emosjonelle og samarbeidsferdigheter, samtidig som de utvikler forståelse for karakterer og relasjoner, lik- og ulikheter mellom mennesker.

https://education.lego.com/en-us/products/people-by-lego-education/45030#product

Settet inneholder:        
  • 44 elementer, inkludert 26 LEGO® DUPLO® figurer som introduserer barnehagebarn for en rekke mennesker og yrker som utgjør familier, relasjoner og samfunn.
  • Tilbehør som gitar, kamera, koffert med mere, kan man enkelt settte i gang med spennende og engasjerende rollespill.
  • En rullestol som passer til alle figurene.
Vekt0,800 kg
Dimensjoner39 × 27 × 6 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.