LEGO® Education Essential individuelt opplæringssett

LEGO® Education Essential individuelt opplæringssett

145,00 kr (116,00 kr eksl. mva)

Tilgjengelighet På lager

Opplev LEGO® læringssystem med dette individuelle læringssettet. En spennende og fleksibelt sett utviklet primært for barneskolen. Det oppmuntrer til å bygge,eksperimentere og lære gjennom lek. 

Settet inneholder 102 deler med flere kreative historiefortellende funksjoner med LEGO-klosser som setter i gang fantasien og gjør det enkelt å bygge en rekke kreasjoner. Gjennom nett aktivitetene blir elevene kjent med de grunnleggende prinsippene i LEGO Learning System. Dette gjør settet til det perfekte eksempelet på det umiddelbare engasjementet som LEGO læringssystem tilbyr. Settet passer like godt til undervisning i  klasserommet som materiale å låne med seg hjem til lekser (hybrid læring). Andre bruksområder er sommerskole og workshops for lærere.

 

Gi grunnskoleelevene en praktisk introduksjon til LEGO® læringssystem med dette Individuelle læringssettet, et spennende og allsidig sett som er enkelt å bruke og som oppfordrer eleven eller læreren til å skape og oppdage. Settet fremhever fordelene med læring gjennom lek.

Vekt200 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.