LEGO® Education BricQ Motion Prime

LEGO® Education BricQ Motion Prime

1 700 NOK (2 125 NOK inkl. mva)

Forstå de fysiske lovene i sport ved bruk av spesialdesignede LEGO-klosser, uten bruk av teknologi.

På lager

Kvantumsrabatt: Trenger du flere sett til skolen din? Rabattsats finner du i tabellen nedenfor.
Antall Rabatt per stk
5 - 9 10%
10 - 2000 15%
SKU 45400 Kategori Tag

Beskrivelse

Dette er naturfagsundervisning med action!

Med BricQ Motion lærer elevene fysikk ved hjelp av engasjerende og morsomme aktiviteter som de enkelt kan kjenne seg igjen i. BricQ Motion Prime passer for undervisning på mellom- og ungdomstrinnet. Med BricQ Motion får elevene bruk for sin kunnskap om Newtons tre lover, lære om kraft, bevegelse og balanse.

Hva gir LEGO® Education BricQ Motion Prime deg som er lærer?

BricQ Motion Prime settet er en gavepakke til deg som er naturfagslærer på mellom- og ungdomstrinnet! Med denne løsningen kan elevene dine utvikle sin forståelse for bevegelse, kraft og masse, samtidig som de jobber med velkjente LEGO-modeller innenfor tema idrett. Hovedfokuset til BricQ Motion Prime ligger dermed på naturfag. Alle leksjoner har fokusområder innenfor STEAM (Naturfag – Teknologi – Ingeniørarbeid – Kunst – Matematikk), og er koblet til målene i den norske læreplanen (LK20)

BricQ Motion inkluderer komplette leksjonsplaner, med økter på 30-45 minutter. Leksjonene er tilpasset nivåene nybegynner, middels og avansert. BricQ Motion Prime er et utmerket verktøy for pedagoger som ønsker å gjøre naturfagstimene mer praktiske, morsomme og engasjerende!

Hva lærer elevene?

Med LEGO® Education BricQ Motion Prime går man vitenskapelig til verks for å forstå hvordan fysiske lover, som kraft og bevegelse, gir resultater i idrettsgrener og fysisk aktivitet. 

Her er noen eksempler:

 • bli kjent med settet og bygge ulike modeller
 • utforske hvordan mekanismer kan konvertere inndata til utdata med ulike bevegelser
 • utvikle hypoteser om hvordan kreftene som påvirker et objekt kan endre objektets  bevegelse 
 • bli kjent med, og forstå Newtons tre lover
 • utforske hvordan krefter påvirker endringer i utforkjørerens bevegelse i skibakker med ulike høyder
 • utforske forholdet mellom massen og bevegelsen til et objekt på et skråplan
 • forstå hva som menes med treghetsreferanse
 • utforske hvordan kraftvektorer og den resulterende bevegelsen til to kolliderende objekter hjelper en fotballspiller med å skyte en ball høyt eller lavt for å score et mål
 • utforsk hvordan formen på et skråplan kan endre retning på en ball
 • forstå hvordan vindkraft som virker på avstand, kan endre bevegelsen til et objekt
 • utforske forholdet mellom energi og krefter
 • utvikle ideer, skissere, designe, bygge, teste, gjenta, bygge om og eksperimentere for å utvikle en mekanisk løsning som gjør at de vinner!
BricQ Motion Prime leveres med 564 deler. Settet  har et stort utvalg av spesialelementer som tannhjul, hjul, baller, vekter, figurer og pneumatikk med mer. Fargekodede sorteringsbrett forenkler byggeprosessen og gjør oppryddningen enkel.  

Alle oppgavene er enkle å komme i gang med. Settet leveres med utførlige byggeinstruksjoner, i tillegg til leksjonsplanene som du finner på  LEGO Education sine nettsider.  Settene kan fint brukes både til hjemmeundervisning eller som lekser, ved at man kjøper tilleggssett som elevene kan ha med seg hjem.

Full oversikt 

 
Alle oppgavene er enkle å komme i gang med. Settet leveres med utførlige byggeinstruksjoner, i tillegg til leksjonsplanene. Settene kan fint brukes både til hjemmeundervisning eller som lekser, ved at man kjøper tilleggssett som elevene kan ha med seg hjem. Leksjonsplanene laster du enkelt ned på LEGO® Education sine nettsider. Last ned leksjonsplaner

Tilleggsinformasjon

Vekt 2,500 kg
Dimensjoner 44 × 32 × 18 cm