Din handlekurv
Delsum: 1 350,00 kr (inkl. mva)
1 350,00 kr (inkl. mva) 1

LEGO® Education Mindstorms® EV3 Python

LEGO® Education Mindstorms EV3 Python

Kurset LEGO® Education MINDSTORMS® EV3 Python Intro er perfekt for deg som skal undervise i programmering på ungdomstrinnet og i videregående skole.

Python er et programmeringsspråk som anses for å være lett å lære seg, og gir tilgang til uante ressurser gjennom mange Pythons eksisterende biblioteker. Kurset går over to dager, og du kan enten velge ett eller begge alternativene.

Del 1: LEGO® Education MINDSTORMS® EV3 Python Intro

I dette kurset, får du en innføring i Python gjennom teori og praktiske øvelser med roboten LEGO® Education Mindstorms EV3. 
 Etter kurset skal du være i stand til å lage dine egne programmer ved å bruke motorer og sensorer og utføre operasjoner på disse. I tillegg skal du være i stand til å bruke, og forstå konsepter som algoritmisk tankegang, variabler, løkker og vilkår. 

Del 2: LEGO® Education MINDSTORMS® EV3 Python neste steg

Kurset LEGO® Education MINDSTORMS® EV3 Python Neste steg er perfekt for deg som skal undervise i programmering på ungdomstrinnet og i videregående skole og allerede har gjennomført vårt Introkurs EV3 Python, eller har programmeringsbakgrunn. 

Dette kurset tar deg noen steg videre i programmeringsarbeidet. Du blir introdusert for flere nye funksjoner som er nyttige å ha kjennskap til. Videre inngår modelleringarbeid. Vi jobber med variabler og  lister, oppretting av egne funksjoner og funksjonskall i denne delen av kurset. Etter kurset vil du være i stand til å veilede dine elever gjennom både mindre og større prosjekter knyttet til algoritmisk tankegang og programmering. 

Målgruppe:
Kursene er spesielt utviklet for deg som er lærer på ungdomsskole og videregående skole, og passer for både nybegynnere og viderekomne. 

Både fysiske og digitale kurs
Vi holder kurs på bestilling for større og mindre grupper. Både digitalt og fysisk.

For at de digitale kursene skal gjennomføres må du ha tilgang til LEGO® Education-utstyret det skal kurses i, samt tilgang til PC, Mac, Chromebook eller nettbrett til programmeringen. I forkant av kurset vil vi gi gode instruksjoner slik at dere kan forberede dere til kursdagen. 

Kursholder:

Marita Nicolaisen er pedagogisk ansvarlig i FIRST Scandinavia Partner. Hun er utdannet dataingeniør og lærer, og har jobbet som lærer innenfor teknologi, programmering og data i tolv år. Marita er sertifisert Lego Education Academy Teacher Trainer.

Rull til toppen