LEGO® education pedagog

Kurspedagog LEGO Education | FSPartner.no

LEGO® education pedagog

Alle kurs og workshops gjennomføres av LEGO® Education Academy-sertifiserte pedagoger. Vår oppgave i opplæringen er å gi deg som er lærer de verktøy og ressurser du trenger for å integrere klasseromsløsningene knyttet opp mot fagplanen og i den daglige undervisningen. LEGO® Education-kurs gir lærerne muligheten til å oppleve leksjoner fra en elevs perspektiv, mestre klasseromsledelse og utforske beste praksis i implementering av løsningene.

Pedagogiske veiledere 

Våre veiledere holder høy kvalitet på kursene og er oppdatert på ny teknologi til enhver tid. Dette bidrar til at vi kan levere kurs og opplæring som er i tråd med både læreplaner og teknologisk utvikling. Våre pedagogiske veiledere har lang erfaring med å implementere koding og programmering i skolen. Vår rolle i opplæringen vil være å kvalitetssikre at deltagere får maksimalt utbytte, slik at de kan starte undervisning i klasserommet etter endt opplæring. 

Slik kommer du i gang med undervisning i koding og programmering

Koding og programmering har blitt en del av læreplanen i norsk skole. Undervisningsmateriellet har kommet på plass i klasserom rundt i landet, og lærere på alle trinn er i gang med å undervise i emnene. Likevel er det mange lærere som føler seg både overveldet og usikker på hvordan de best griper det hele an. For de fleste er det ikke utstyret det står på, men tid og kompetanse. Det er ikke til å legge skjul på at hverdagen som lærer er hektisk og at det kreves en god del forarbeid og kompetanse innen det man skal lære bort.

Vi er daglig i kontakt med engasjerte lærere som sitter inne med masse spørsmål rundt opplæring i koding og programmering. Det som etter hvert har blitt tydelig for oss, er at lærerne som regel er mye bedre rustet enn de tror og at det ofte kun er små grep som skal til for at både læreren og elevene opplever mestring.

Hvor starter jeg?

Når du har fått utstyret på plass i klasserommet, spør mange seg «hva gjør jeg nå?».  Vår pedagog har mer enn 10 års erfaring med undervisning i koding og programmering, og har hjulpet hundrevis av lærere landet over med å ta i bruk LEGO® Education sine løsninger. Vi tilbyr gratis support, og du har i tillegg til kursene, tilgang på en rekke gratis opplæringsmateriale. 

Henrik Sjödin | FSPartner.no

Henrik Sjödin

Henrik er pedagogisk ansvarlig ved vårt kontor i Stockholm. Han er utdannet sivilingeniør, og lærer.
+46 73 098 47 70 henrik@fspartner.se

Ingvill Berg

Ingvill er pedagogisk leder i FIRST Scandinavia, og har ansvaret for å kvalitetssjekke undervisningsmodulene som brukes i Newton i samarbeid med Skolelaboratoriet ved NTNU.

+47 91 34 36 84ingvill@firstscandinavia.org

Ole-Morten Mortensen

Ole-Morten er adjunkt, utdannet lærer og har jobbet i mange år i grunnskolen.
Ole Morten er også sertifisert LEGO Education teacher trainer.


+47 90 03 38 65
ole-morten@firstscandinavia.org