LEGO® Education SPIKE™ Prime Scratch

Kom i gang med programmering på mellom- og ungdomstrinnet | FSPartner.no

Kom i gang med programmering på mellom- og ungdomstrinnet

Kursene er spesielt utviklet for deg som er lærer, og passer for både nybegynnere og  viderekomne. Etter kurset vil du være i stand til å undervise dine elever i engasjerende og  motiverende STEAM-prosjekter som ivaretar norske læreplanmål innenfor algoritmisk  tankegang og programmering.  

Alternativ 1: LEGO® Education SPIKE™ Prime for nybegynnere

Gjør deg i stand til å ta i bruk programvaren og alle de digitale komponentene. Du får  grunnleggende innføring i blokkbasert programmering i LEGO® Education SPIKE™  Prime. Du blir introdusert for begreper som algoritmisk tankegang, algoritmer, vilkår og løkker. 

Alternativ 2: LEGO® Education SPIKE™Prime for viderekomne

I dette kurset går vi mer i dybden i STEAM-prosjekter og gir deg som lærer gode ideer for  hvordan du kan legge til rette for hands-on læring. Du får jobbet mer inngående med  algoritmer, variabler, vilkår, løkker og funksjoner.

Begge alternativene har varighet på 6 timer.

Både fysiske og digitale kurs:
Vi holder vi kurs på bestilling for skoler. Kursene våre holdes både digitalt og fysisk. For at de digitale kursene skal gjennomføres må bestiller ha tilgang til LEGO® Education – utstyret det skal kurses i, samt tilgang til PC, Mac, Chromebook eller nettbrett til programmeringen.
I forkant av kurset vil vi gi gode instruksjoner slik at dere kan forberede dere til kursdagen.
 
Bestille kurs?
Dersom du ønsker å bestille kurs til skolen din, ta kontakt, så skreddersyr vi et kurs tilpasset deg og dine behov. Fyll ut skjemaet nedenfor, så kontakter vi deg så snart som mulig.