LEGO® Learning System

Vi introduserer LEGO® Learning System!​ | FSPartner.no

Se på STEAM-læring på en ny måte og spre glede i klasserommet med LEGO® Learning System, et intuitivt, inkluderende og svært tilpasningsdyktig, praktisk læringssystem. Løsningen sikrer elevenes ferdigheter for fremtiden, og gir muligheten til livslang læring ved å gi ubegrensede muligheter for praktisk, leken STEAM-læring.

Løsningen består av fire ulike konsepter, som alle er kompatible med hverandre.  Løsningene kan tas i bruk allerede fra førstetrinnet og fortsetter opp til videregående skole. To av konseptene er programmerbare, og de to andre konseptene har ikke teknologiske komponenter. Det fine med denne løsningen er de kan brukes sammen, og dermed har du et helhetlig konsept, som dekker flere fag og læringsmål. 

Med LEGO® Learning System får du som er lærer mulighet til å sikre elevenes ferdigheter innenfor programmering, naturvitenskap og teknologi ved å gi tilgang på praktisk og leken undervisning som både engasjerer og motiverer både lærere og elever.

De fire konseptene består av:

  • LEGO® Education BricQ Motion Essential tilpasset småtrinnet
  • LEGO® Education SPIKE prime Essential tilpasset småtrinnet
  • LEGO® Education BricQ Motion Prime tilpasset mellom, ungdomstrinnet og videregående
  • LEGO® Education SPIKE Prime tilpasset mellom, ungdomstrinnet og videregående

 

Konseptene leveres med ferdigutviklede leksjonsplaner, og du finner i tillegg en rekke leksjonsplaner som viser hvordan du kan kombinere SPIKE og BricQ Motion med hverandre.

LEGO® Learning System inkluderer flere konsepter som fungerer sømløst sammen med hverandre og gjør at du som lærer lettere kan komme i gang med programmering, naturvitenskap, matematikk og ingeniørarbeid i klasserommet! Konseptene passer til alle elever uansett forutsetninger, har såkalt lav inngang og høy takhøyde, og er både inkluderende og lette å forstå. Du vil oppleve at elevene dine begynner å utvikle viktige ferdigheter som samarbeidsevne, kreativitet, kritisk tankegang, matematisk tankegang samt sosiale og emosjonelle ferdigheter. 

LEGO® Learning System er et forstå abstrakte begreper og utforske hverdagslige og virkelige utfordringer tilpasset elevens alder og nivå. Dette gjøres gjennom aktiviteter som å bygge, lage modeller og fortelle historier som legger til rette for at elevene effektivt lærer programmering, naturvitenskap og teknologi på et dypere nivå. 

Du kan velge å implementere hele systemet med en gang, eller innføre konseptene over tid. Når konseptene brukes sammen gir de enda flere muligheter for dine elever å utvikle sin selvtillit og lykkes med programmering, naturvitenskap, matematikk og teknologi, ofte referert til som STEAM.