LEGO® Education SPIKE™ Prime Utvidelsessett

LEGO® Education SPIKE™ Prime Utvidelsessett

1 875,00 kr (1 500,00 kr eksl. mva)

Bygg større og mer avanserte roboter!

 

På lager

Kvantumsrabatt: Trenger du flere sett til skolen din? Rabattsats finner du i tabellen nedenfor.
AntallRabatt per stk
5 - 9 10%
10 + 15%
SKU 45681 Kategorier , Tag

Beskrivelse

LEGO® Education SPIKE ™ Prime Expansion Kit – tar deg til neste nivå

Delta i den spennende verden av robotikkonkurranser med LEGO® Education SPIKE ™ Prime Expansion Kit (45681). Dette komplementet til SPIKE Prime Set (45678) inneholder over 600 deler som store hjul, innertannede ringer, en fargesensor og en storvinkelmotor.

Det oppdaterte utvidelsessettet inkluderer også Maker-kortet, som gir muligheten til å fikse en enkelt bordcomputer (SBC). Perfekt for deg som lærer som ønsker å kombinere LEGO-elementer, SPIKE Prime og enkeltkortdatamaskiner. Det åpner muligheter for komplekse prosjekter som strekker seg med alderen. Leksjonene er optimalisert for år 5-år 8, men det er ingen hindring i å bruke materialet i videregående skole og enda høyere enn det!

Settet tilbyr over 10 timer med målrettet undervisning i naturfag, teknologi, ingeniørfag, kunst og matematikk (forkortet STEAM på engelsk), som vil inspirere ungdoms- og videregående studenter og deres lærere til å bygge mer avanserte modeller og forberede dem på det morsomme og utfordrende robotikk-konkurranser.

Inneholder LEGO® Technic og systemdeler i klare farger, inkludert produsentplate, 2 store hjul, tannhjul, en stor motor og en fargesensor. En konkurranseforberedt enhetsplanlegging med over 10 timer læreplantilpassede leksjoner i STEAM. Omfattende nettbasert leksjonsplanlegging og lærerstøtte er inkludert. Lær det grunnleggende om å lage og programmere autonome roboter ved hjelp av sensorer. Utvikle teamarbeid og ferdigheter i teamarbeid ved å bygge en konkurranserobot. Systematisk testing og finjustering av programmer. Bruk ferdighetsløsningsferdigheter og fullfør konkurranseoppgaver. Krever SPIKE ™ Prime Set (45678). Les mer om de mange mulighetene LEGO® Education SPIKE ™ Prime tilbyr i undervisningen. Det finnes også en rekke ferdige leksjonsplaner med en rekke ideer for undervisning. Utvidelsessettet brukes med fordel i robotkonkurranser. Se mer informasjon i leksjonsplanen for enheten «Klar for konkurranse».

LEGO® Education SPIKE™ Prime-Utvidelsessett inneholder:LEGO® Technic elementer og systemelementer i en frisk fargepalett, inkludert 2 store hjul, buede tannhjul, stor motor og en fargesensor. 

Elementoversikt
For å hjelpe deg i gang med planleggingen av din undervisning, finner du ferdigutviklede leksjonsplaner i lenken nedenfor.
De ulike modulene er koblet direkte til pensum, og er utformet for å øke elevenes interesse for programmering, koding, algoritmer, teknologi og design. Hver modul inneholder 6-8 timers undervisning. Alle leksjoner er utviklet for at man skal kunne gjøre en aktivitet innenfor en skoletime på 45 minutter.

Tilleggsinformasjon

Vekt1,300 kg
Dimensjoner38 × 26 × 10 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bare innloggede kunder som har kjøpt dette produktet kan legge igjen en omtale.

Du liker kanskje også…

  • Reservedeler til SPIKE™ Prime

    80,00 kr (64,00 kr eksl. mva)
    Kjøp
  • LEGO® Education SPIKE™ Technic tilkoblingskabel for micro usb

    160,00 kr (128,00 kr eksl. mva)
    Kjøp