Kurs LEGO® Education SPIKE™ Essential

Kom i gang med programmering på småtrinnet! | FSPartner.no

Kom i gang med programmering på småtrinnet!

LEGO® Education SPIKE™ Essential gjør det enklere for deg som er lærer på 1.- 4. trinn å komme i gang med programmering i klasserommet.
 
Dette kurset er spesielt utviklet for lærere og passer for deg som underviser på småtrinnet. På kurset får du, gjennom teori og praktiske øvelser, en grundig innføring i blokkbasert og ordblokkbasert programmering.
Du får jobbe med LEGO® Education SPIKE™Essential, og kode på to ulike måter; Ikonbasert som passer for de aller yngste elevene, samt en ordblokkbasert løsning som retter seg mot lesekyndige elever på 3. og 4.trinn.
 
Etter kurset vil du være i stand til å undervise dine elever i engasjerende og motiverende teknologi og naturfagsprosjekter som ivaretar norske læreplanmål innenfor matematisk tankegang, naturfag og programmering.

Målet er at du skal føle deg trygg på å ta i bruk løsningen i klasserommet ditt, og at du raskt kommer i gang med dine første programmeringsleksjoner.  Du lærer hvordan motorer og sensorer kan styres ved bruk av programmering.

Kurset passer både for deg som er ny i programmering og deg som har erfaring fra tidligere, og er direkte koblet til den norske læreplanen som kom i 2020.

Varighet: 6 timer

Både fysiske og digitale kurs:
Vi holder vi kurs på bestilling for skoler. Kursene våre holdes både digitalt og fysisk. For at de digitale kursene skal gjennomføres må bestiller ha tilgang til LEGO® Education – utstyret det skal kurses i, samt tilgang til PC, Mac, Chromebook eller nettbrett til programmeringen.
I forkant av kurset vil vi gi gode instruksjoner slik at dere kan forberede dere til kursdagen.
 
Bestille kurs?
Dersom du ønsker å bestille kurs til skolen din, ta kontakt, så skreddersyr vi et kurs tilpasset deg og dine behov.